Despre Noi

Lord Industrial Tools S.R.L. este o companie multicatalog care doreste sa aduca un plus in piata din Romania prin servicii si produse de calitate superioara.

Echipa noastra tanara are o experienta dobandita in domeniul INDUSTRIAL care va ofera un suport tehnic si comercial la standarde ridicat de calitate.

Datorita sistemelor implementate CRM si ERP relatia dintre compania noastra si clientii nostri este intoadeauna masurata prin standarde de calitate si performanta.

Lord Industrial Tools S.R.L. ofera o gama larga de produse de calitate superioara, produse care sunt concepute pentru uzul industrial si nu numai, aceste produse au in spate furnizori cu o experienta in acest domeniu.

Gama de produse, mobilier industrial, unelte de lucru profesionale, produse chimice, produse pentru curatenie si ingrijirea mainilor, servicii de prelucrare, confectii metalice, pardoseli industriale, o gama larga de consumabile care vine in sprijinul clientilor nostri.

Valorile noastre sunt:

Evolutie continua: sprijinim dezvoltarea pe termen lung;

Abordare riguroasa: cautam si construim in detaliu alternative pentru a va propune solutia care vi se potriveste cel mai bine;

Angajament: credem in asumarea obiectivelor si a responsabilitatii pentru ducerea lor la bun sfarsit;

Accentul pe calitate: ne concentram pe a asigura o inalta calitate tuturor solutiilor noastre;

Dinamism: ne adaptam continuu produsele si solutiile la nevoile clientilor nostri.